Uppblåsbar sex doll eller en i TPE?

En sex doll kan vara gjord på flera olika sätt, de uppblåsbara var bland de första som fanns på marknaden. Men de var inte de första, det var nämligen de som var gjorda utav trä.

Sexdockor har funnits i flera hundra år som man vet med säkerhet, och de uppblåsbara barbara dockor som vi tänker på kom långt mycket senare.

För att man skulle kunna göra en uppblåsbar sexdocka så var man tvungen att först uppfunnit plasten, och den kom man inte på förens i slutet av 1800 talet.

Uppblåsbara sexdockor går sönder

De uppblåsbara sexdockorna har många för och nackdelar, där den största nackdelen är att de lätt går sönder. Till skillnad från den sexdockan som är gjord i TPE silikon, så går en uppblåsbar docka sönder väldigt snabbt.

Har du otur så går luften ur dockan nästan direkt, och att hålla på och tejpa sexdockans skin är inte värt det. Det blir dels fult, och dels så är det stor chans att tejpen på dockan åker av.

Satsa istället på de sexdockorna som är gjorda i TPE material, du kan köpa sex doll för ca 3000 kr och uppåt. Och även om det är dyrare än de uppblåsbara, så kommer det i längden bli billigare eftersom de håller längre också.

Så rengör du sexdockan

Att rengöra sexdockan är något som alla måste göra, hur tjatigt den än må vara. Skippar du att tvätta din sexdocka så är det stor risk att kön börjar lukta, och i värsta fall kan också hennes hud torka och sprika.

Enklaste sättet att tvätta sexdockor är att ta med dem in i duschen, spola av dem med lite ljummet vatten. Var bara nogran med att tvätta av henne i alla hål du varit inne i.

Uppblåsbar sexdocka i sängen?

En utav de få fördelar en uppblåsbar sexdocka har, är att de är lätta att ta med i sängen. Även om sängar oftast idag är stora dubbelsängar, så tar en sexdocka upp nästan lika mycket utrymme i sängen som en vanlig människa.

Där har du stor fördel med en uppblåsbar variant i och med att du kan släppa ut lite luft ur dem, och på så vis få mer plats i din säng.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *